Teatru

Teatru de copii, pentru copiii din Dumbrăvița!

Cea mai frumoasă experiență pe care o poți oferi copilului tău!
Școala de teatru pentru copii Hobby Art din Dumbrăvița.

Despre
cursuri-de-teatru-copii-dumbravita-timisoara

cursurile de teatru

Cursurile de teatru pentru copiii din Dumbrăvița se desfășoară în grupă și au o durată de o oră și jumătate. Copiii joacă în piese de teatru și sunt implicați în diverse proiecte radiofonice: spoturi și emisiuni în direct.

Toți ne dorim copii cu o inteligență emoțională crescută, care să vorbească lejer despre trăirile lor interioare, despre emoții. Teatrul este una dintre cele mai bune metode de dezvoltare a personalității copiilor.

Prin jocul de roluri și exercițiile organizate în grup, copiii vor deveni mai sociabili, mai curajoși și încrezători în propriile calități.

Minunata lume a teatrului se deschide sub îndrumarea coordonatorului nostru, Larisa Lulusa, co-fondator al școlii de teatru și muzică Hobby Art. Absolventă de actorie, cu peste 10 ani de experiență în domeniul radio-tv, reușește sa le cultive copiilor entuziasmul pentru scenă si pentru teatru. Zecile de copii pe care îi coordonează strălucesc la fiecare apariție în spectacolele de teatru și proiectele radiofonice pe care le desfășoară.

Teatrul trezește emoții, smulge zambete și lacrimi, educă și ne reamintește că viața poate fi un minunat joc de roluri!

Te așteptăm cu drag să ne contactezi:

vreau-la-teatru-dumbravita

Copilul meu are nevoie de teatru?

DA, toți copiii au nevoie!

afterschool-dumbravita-spectacole-teatru-3